X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

X

Seizoens box bestellen

biomaaltijdbox
*Je start bij ons met twee boxen, daarna is je box wekelijks opzegbaar. Even geen box ontvangen? Je kan altijd pauzeren.

Seizoens box

biomaaltijdbox

Met de Seizoens box haal je in één klap het lekkerste vers van het seizoen in huis. De Seizoens box is gevuld met biologische ingrediënten voor drie maaltijden waarvan twee met vlees of vis en één vegetarisch. Met de bijbehorende recepten is het bereiden van de maaltijd heerlijk overzichtelijk.

De producten komen zo van onze Nederlandse boeren, onbewerkt. Het bereiden vraagt wat tijd. Maar neem je die tijd… dan zul je keer op keer versteld staan van de veelzijdigheid die het Nederlandse seizoen biedt.

Je kunt de box naar eigen smaak verder vullen. Met biologische boodschappen of een losse maaltijd. Een rijk gevulde soep voor je gaat hardlopen of een vegetarische lasagne met gegrilde aubergine voor in het weekend.

Je start bij ons met twee boxen, daarna is je box wekelijks opzegbaar. Even geen box ontvangen of een weekje opschuiven? Je beheert al je bezorgingen heel makkelijk in je persoonlijke account.

-

4 personen

€ 61.00 per box

3 personen

€ 51.00 per box

2 personen

€ 41.00 per box

+

De recepten van week 37 2020

De recepten van week 38 2020

De recepten van week 39 2020

Wat klanten over Willem&Drees zeggen.