X

Waarom Willem&Drees

X

Nieuwsbrief

Eet de wereld lekker beter!
X

Account aanmaken

antioxidanten uit tomaten bevorderen je geheugen
X

Wachtwoord vergeten?

Geen probleem. We sturen je graag een link om hem opnieuw in te stellen.


Maak gratis een account aan

Officieel doen we het goed!

Willem&Drees is de trotse drager van het EKO-keurmerk Winkel. Trots, want het EKO-keurmerk hanteert een aantal criteria die afgeleid zijn van de kernwaarden van de gezamenlijke Europese landbouworganisaties. En die kernwaarden, met betrekking op ecologie, gezondheid, eerlijkheid en zorg, zijn ook de onze! Wij vinden het belangrijk dat mensen uit de biologische land- en tuinbouwsector respectvol omgaan met mens en dier, met natuur en landschap. Op dat fundament hebben wij onze succesvolle coöperatie Willem&Drees gebouwd.

Concreet betekent het EKO-Keurmerk op jouw box dat:

  • minstens 90 procent van de totale inkoop van Willem&Drees gecontroleerd biologisch is;
  • dat bij minimaal drie van de vier versgroepen (brood, zuivel, vlees en groenten en fruit) zelfs voor 95 procent biologisch is;
  • Willem&Drees daarbij een duurzaamheidsbeleid voert met aandacht voor groene energie, milieubewust omgaan met koeling en opslag en efficiënte logistiek

En we blijven ons ontwikkelen

Bij Willem&Drees laten we onze ‘groene’ idealen nooit versloffen. Want het kan altijd beter. Daarom blijven we als organisatie op het gebied van duurzaamheid volop in ontwikkeling. Zodat jij als klant ervan op aan kunt dat je altijd het beste, eerlijkste en lekkerste biologische assortiment in jouw maaltijdbox ontvangt.

 

 

 

 

Ook internationaal gecertificeerd door B Corp

Naast het EKO-keurmerk is Willem&Drees ook B Corp gecertificeerd. B Corp is dé internationale certificering voor bedrijven die naast succesvol zijn in het maken van winst, ook succesvol zijn in het verwezenlijken van sociale en duurzame doelstellingen.

meer info over bcorp